Hoveniers Bergen op Zoom

 

De Tuinerij Hoveniers te Bergen op Zoom

Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers zijn van alle markten thuis. Op deze pagina vind u de algemene informatie van de werkzaamheden die wij o.a. verrichten.

 

Ontwerp:

Een ontwerp voor uw tuin is altijd maatwerk. Een creatief en uniek plan waar wij al uw wensen tot een geheel brengen. Wij als hoveniers zijnde houden rekening met de rest. De architectuur en liggen, hoe de zon staat en wat er allemaal mogelijk is. Verder kijken wij ook naar uw levensstijl. Heeft u veel tijd om uw tuin te onderhouden of niet. Of misschien heeft u wel helemaal geen zin om vaak uw tuin te onderhouden, ook al heeft u hier genoeg tijd voor. Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers te Bergen op Zoom houd overal rekening mee. Van een grote tuin om uw landhuis tot een kleine stadstuin, alles kan bij Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers te Bergen op Zoom.

 

Aanleg/Renovatie:

De levensduur van uw tuin kan o.a. worden bepaald door hoe de tuin is aangelegd. Wat voor materialen zijn er gebruikt? Als u investeert in betere producten/materialen kunt u er ook langer van genieten. Echter kunnen wij ook materialen hergebruiken of deze nu van u zijn of van een ander. Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers te Bergen op Zoom denken zeer duurzaam en economisch. Zoals bijvoorbeeld een gezond en groen aandeel voor in uw tuin voor een goede waterhuishouding en de positieve invloed op het microklimaat. Een goede afvalscheiding voor het oude materiaal en ga zo maar verder.

Kwaliteit en vakmanschap.

Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers hebben oog voor detail. Met jarenlange goede ervaring in de tuinen kunnen wij kwaliteit afleveren. Hoveniers zijn gaat bij Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers te Bergen op Zoom net een stapje verder. Door middel van een kwaliteitsgerichte werkwijze, tot in de puntjes verzorgde afwerking en een goede communicatie met de opdrachtgever maken wij de mensen tevreden.

 

Tuinklussen:

Geen hele renovatie in uw tuin nodig maar gewoon een klus?
De tegels strak leggen, een stukje schutting repareren, een blokhut, tuinhuis of carport plaatsen, bomen kappen op moeilijk bereikbare plaatsen, beregeningssysteem aanleggen of een speeltoestel plaatsen. Wat er ook is, wij bij Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers zijn van alle markten thuis.

 

Onderhoud(Zakelijk en Particulier):

Een tuin in een uiterst goede staat is het streven van Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers. Door het juiste onderhoud om het juiste moment van het jaar geniet u elke dag van uw tuin. Wilt u uw tuin regulier laten onderhouden of alleen een voorjaar en/of najaarsbeurt geven. Hoveniersbedrijf De Tuinerij Hoveniers staat voor u klaar. Bent u op vakantie? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat uw tuin tip top in orde is als u weer thuis arriveert.

Wij bieden u verschillende keuzes. Losse werkzaamheden. denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de aanpak van uw gazon in het voorjaar, onkruidbestrijding, snoeiwerk enzovoort. Met eenmalig onderhoud worden al deze werkzaamheden in een verricht. Onderhoudscontracten is er voor als u ons wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar langs wilt laten komen.

 

Wij komen voor alles graag en vrijblijvend bij u langs!